Leren met je handen

Leren met je handen

Om in een handomdraai leuke én effectieve lessen met verf en klei te kunnen geven, ontwikkelde Creall samen met onderwijskundigen het concept ‘leren met je handen!
Afgelopen maanden hebben we samen met Selma Jonkers intensief gewerkt aan verpakkingen voor de Creall plakkaatverven. Met een bijzondere omdoos zet Creall de duurzame serie Eco color extra in de spotlight. Inhoud én verpakking zijn namelijk gemaakt van natuurlijke en/of gerecyclede materialen. De omdoos, gemaakt van 100% gerecycled karton, verandert in één eenvoudige handeling van transportverpakking in een handig flessenrek. Met zo min mogelijk tekst en zo min mogelijk drukkleuren maakten we er een fraaie verpakking van. Kijk maar.
Met Creall wordt het leuker!
Leren met je handen

Leren met je handen

Met de boetseermaterialen van Creall maak je de mooiste creaties, zeker als de kneedbaarheid van de materialen is afgestemd op de leeftijd. Samen met Selma Jonkers van Studio Selma ontwikkelden we een nieuwe verpakkingslijn die we tot de essentie terugbrachten en die het leren met je handen benadrukt. Met de 3d-illustraties van Francois Veraart Creative Work komen de handen en kleiwerkjes echt tot leven!
Persoonlijk cadeau

Persoonlijk cadeau

Bij een persoonlijke prestatie hoort een persoonlijk cadeau vindt Bureau Baarda. Het behaalde certificaat van de cursisten verpakken wij met een ultieme chocoladebeleving van Friandries Atelier in een persoonlijk pakket. Een echte traktatie met 8 smaken bonbons die elkaar versterken, zoals de 8 rollen dat doen in Model Baarda. Uiteraard versterken wij het geheel nog met een passende vormgeving!

Moe’s

Moe’s

‘Goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Amarant Puur Culinair smakelijke gerechten speciaal voor mensen met kauw- en slikproblemen’, aldus Marieke Lemmens-Winters. Van worstenbrood tot peperroomsaus, van volkoren sandwich tot aardbeien-peershake. Allemaal voedzaam, allemaal lekker en allemaal makkelijk eetbaar. Wij bedachten de (tekstueel aanpasbare) labels voor de verpakkingen én de naam Moe’s. Omdat eigenlijk niemand lekkerder kookt dan je eigen moe.

 

Mimi’s keuze

Mimi’s keuze

Mimi koken & tafelen in Goirle maakt zorgvuldige keuzes als het gaat om wat er in de winkel in de schappen komt. Binnenkort breidt het assortiment uit met een bijzondere selectie producten, waarvoor we een herkenbaar label maakten. Het Mini-foldertje voor aan de verpakkingen kunnen ze bij Mimi zelf makkelijk aanpassen en printen voor het product van hun keuze, zonder dat het ten koste gaat aan de herkenbaarheid en de huisstijl. Handig!

Balletje-balletje?

Balletje-balletje?

Verwennerij voor beursbezoekers 
Voor beursbezoekers is het soms zwaar afzien. Behalve wanneer je vermaakt wordt met goocheltrucks óf wanneer je bij een stand komt van Henri. Henri maakt een royaal assortiment koelverse maaltijden, sauzen en soepen. En dat mag je natuurlijk proeven.

Het oog wil ook wat 
In de stand van Henri wordt elke bezoeker minstens getrakteerd op een smakelijk vers soepje. Al dan niet met balletjes. In lijn met de nieuwe huisstijlelementen maakten we daarvoor een passende soepbeker. Eten moet je goed smaken en je goed doen.

En eten moet goed ogen! We namen daarom de complete verpakkingslijn van Henri onder handen. De ontwerpen zijn klaar en aan de productie wordt momenteel hard gewerkt. Later meer…