Notitiewaaier van snijafval

Notitiewaaier van snijafval

Bij Carré De Wit makelaardij houden ze net zo min van verspilling als bij ons. Met snijafval van hun brochures wilden ze een notitiewaaier maken die ze potentiële huizen(ver)kopers mee kunnen geven. Aan ons de vraag om met een passend ontwerp te komen. Daar werden we natuurlijk meteen enthousiast van, dus we bedachten uiteenlopende pagina’s, met uitknipbare meubels om alvast je kamerindeling te maken, maar ook een checklist om bij te houden wie je allemaal een verhuisbericht moet sturen. Dat is pas een win-win situatie!

 

Met stip op 1

Met stip op 1

Bij de Koningsschool sta je met stip op 1. Daarom spelen stippen voortaan de hoofdrol in de communicatie. We bedachten samen een concept dat ze op allerlei manieren in kunnen zetten. Zo worden de stippen gebruikt voor quotes van kinderen op social media en in de folder en is er zelfs een character “Stippel” die kinderen in een filmpje vertelt over zijn eerste schooldag.

Unieke vondsten

Unieke vondsten

Op Bedrijvenpark Medel in Tiel zijn tijdens opgravingen unieke vondsten gedaan, daterend van de Steentijd tot aan de Romeinse tijd. Deze zijn gebundeld in maar liefst drie prachtige boeken, waarvan de feestelijke presentatie helaas niet door kon gaan. Om betrokkenen alsnog te bedanken, maakten we een bijzondere kaart, met een link naar een digitale versie van de boeken.

Praktische vormgeving

Praktische vormgeving

Afvalinzameling in 2021: wat verandert er? Om de gewijzigde afvalinzameling in de gemeente Loon op Zand inzichtelijk te krijgen, maakten we een paginavullende infographic voor in het Weekblad De Duinkoerier. De informatie is praktisch vormgegeven zodat de inwoners aan de hand van de alfabetische straatnamenlijst en wijknummer eenvoudig kunnen zien wanneer welk soort afval wordt opgehaald.

Vijf verhalen achter de voordeur⁠

Vijf verhalen achter de voordeur⁠

In 2021 zijn de woningen in de Sweensstraat (Kaatsheuvel) 100 jaar oud en hebben een rijke historie verzameld. De stenen kunnen de verhalen niet vertellen, maar de bewoners nog wel. We lieten de huurders van Casade aan het woord en bundelden hun spraakmakende verhalen in een pakkende folder. Vijf verhalen achter de voordeur⁠.

Persoonlijk cadeau

Persoonlijk cadeau

Bij een persoonlijke prestatie hoort een persoonlijk cadeau vindt Bureau Baarda. Het behaalde certificaat van de cursisten verpakken wij met een ultieme chocoladebeleving van Friandries Atelier in een persoonlijk pakket. Een echte traktatie met 8 smaken bonbons die elkaar versterken, zoals de 8 rollen dat doen in Model Baarda. Uiteraard versterken wij het geheel nog met een passende vormgeving!

Groots aangepakt

Groots aangepakt

In september viel bij de huurders van Casade in de gemeente Waalwijk een speciale jubileumfolder op de mat. Een folder over 100 jaar kern Waalwijk, waar de geschiedenis van Casade 100 jaar geleden begon als Woningbouwvereniging Baardwijk.⁠ We pakten het groots aan: 100 x 60 cm boordevol verhalen, quotes, beelden, illustraties en infographics over toen en nu. Deze speciale uitgave mag zeker nog 100 jaar bewaard worden!

 

Smakelijke brochure

Smakelijke brochure

De corporate brochure die we maakten voor Tanis Food Tec Lelystad B.V. is letterlijk om van te smullen, al zeggen we het zelf. Met de machines van TFT maak je namelijk de knapperigste wafels, de luchtigste marshmallows en de lekkerste cupcakes. Al je zintuigen worden aangesproken. Dus zorgen we ervoor dat dat in de brochure ook gebeurt: je ziet de glinstering van de suikerkorrels op de spekjes, je ruikt de chocolade van de cupcake, je voelt de textuur van de wafels en je kunt zelfs een hele pagina opeten als je je echt niet meer kunt bedwingen.

Smakelijk lezen!