Unieke vondsten

Unieke vondsten

Op Bedrijvenpark Medel in Tiel zijn tijdens opgravingen unieke vondsten gedaan, daterend van de Steentijd tot aan de Romeinse tijd. Deze zijn gebundeld in maar liefst drie prachtige boeken, waarvan de feestelijke presentatie helaas niet door kon gaan. Om betrokkenen alsnog te bedanken, maakten we een bijzondere kaart, met een link naar een digitale versie van de boeken.

Praktische vormgeving

Praktische vormgeving

Afvalinzameling in 2021: wat verandert er? Om de gewijzigde afvalinzameling in de gemeente Loon op Zand inzichtelijk te krijgen, maakten we een paginavullende infographic voor in het Weekblad De Duinkoerier. De informatie is praktisch vormgegeven zodat de inwoners aan de hand van de alfabetische straatnamenlijst en wijknummer eenvoudig kunnen zien wanneer welk soort afval wordt opgehaald.

Vijf verhalen achter de voordeur⁠

Vijf verhalen achter de voordeur⁠

In 2021 zijn de woningen in de Sweensstraat (Kaatsheuvel) 100 jaar oud en hebben een rijke historie verzameld. De stenen kunnen de verhalen niet vertellen, maar de bewoners nog wel. We lieten de huurders van Casade aan het woord en bundelden hun spraakmakende verhalen in een pakkende folder. Vijf verhalen achter de voordeur⁠.

Persoonlijk cadeau

Persoonlijk cadeau

Bij een persoonlijke prestatie hoort een persoonlijk cadeau vindt Bureau Baarda. Het behaalde certificaat van de cursisten verpakken wij met een ultieme chocoladebeleving van Friandries Atelier in een persoonlijk pakket. Een echte traktatie met 8 smaken bonbons die elkaar versterken, zoals de 8 rollen dat doen in Model Baarda. Uiteraard versterken wij het geheel nog met een passende vormgeving!

Groots aangepakt

Groots aangepakt

In september viel bij de huurders van Casade in de gemeente Waalwijk een speciale jubileumfolder op de mat. Een folder over 100 jaar kern Waalwijk, waar de geschiedenis van Casade 100 jaar geleden begon als Woningbouwvereniging Baardwijk.⁠ We pakten het groots aan: 100 x 60 cm boordevol verhalen, quotes, beelden, illustraties en infographics over toen en nu. Deze speciale uitgave mag zeker nog 100 jaar bewaard worden!

 

Smakelijke brochure

Smakelijke brochure

De corporate brochure die we maakten voor Tanis Food Tec Lelystad B.V. is letterlijk om van te smullen, al zeggen we het zelf. Met de machines van TFT maak je namelijk de knapperigste wafels, de luchtigste marshmallows en de lekkerste cupcakes. Al je zintuigen worden aangesproken. Dus zorgen we ervoor dat dat in de brochure ook gebeurt: je ziet de glinstering van de suikerkorrels op de spekjes, je ruikt de chocolade van de cupcake, je voelt de textuur van de wafels en je kunt zelfs een hele pagina opeten als je je echt niet meer kunt bedwingen.

Smakelijk lezen!

Van goed naar beter

Van goed naar beter

Na het succes van onze eerdere direct mailings vroeg Lloyd’s Register ons weer een nieuwe mailing te ontwikkelen. De reden: certificeringen die opdrachtgevers van leveranciers eisen lijken soms een obstakel, maar met de juiste aanpak zorgen ze juist voor groei en ontwikkeling. Lloyd’s Register begeleidt organisaties op de weg van goed naar beter. Door anders te kijken en tot de kern te komen.

 

Maak van thuis uit eten een feest

Maak van thuis uit eten een feest

Een selectie van de mooie producten uit de winkel Mimi koken & tafelen verzamelden we in dit magazine. Ambachtelijke producten die een leven lang meegaan. Professionele pannen met de nieuwste technologische innovaties. Duurzame serviezen volgens de laatste trends. En handig kookgerei met verrassend resultaat.
Snel kijken dus!

 

Productieproces in een nieuw jasje

Productieproces in een nieuw jasje

De uitgekiende mogelijkheden van rotatiegieten bij Roto-art zijn vaak onbekend. We keerden het productieproces en de producten binnenstebuiten en ontwikkelden een nieuwe campagne die meer laat zien dan gebruikelijk.
Roto-art presenteerde onlangs de voordelen van hun rotatiegiettechniek op de vakbeurs Kunststoffen2019 én deed dat meteen in een nieuw jasje.