Een kijkje ín de producten van Roto-Art

Een kijkje ín de producten van Roto-Art

Roto-Art produceert klantspecifieke kunststof producten door middel van rotatiegieten. Deze techniek is enorm flexibel en veelzijdig, kent lage opstartkosten en een grote vormvrijheid. Pluspunten die aan de buitenkant niet altijd even zichtbaar zijn. Daarom bieden we op hun nieuwe website letterlijk een kijkje ín de producten.
Kijk je mee? > www.roto-art.nl

 

Snel en gemakkelijk online

Snel en gemakkelijk online

Voortaan kunnen bewoners van gemeente Loon op Zand een aantal zaken zelf online regelen. Snel en makkelijk, vanuit hun luie stoel of waar dan ook. We bedachten daarvoor een social-media-campagne met als titel ‘Online is het zó rond’. Met een – rond – beeld voor elke online dienst. Kleurig en krachtig. We kunnen met deze uitgangspunten de campagne steeds uitbreiden. En dat is fijn, want er zullen steeds meer diensten online te regelen zijn!

 

Verhelderende animatie voor een uitgekiend product

Verhelderende animatie voor een uitgekiend product

Een octopus is bijzonder. Om eens wat te noemen: zijn bloed is blauw, hij is intelligent en behendig. Zijn lijf mag klein zijn, de reikwijdte van zijn acht armen is enorm. Hij voelt zich thuis over de hele wereld, past zich aan zijn omgeving aan en communiceert met kleur. En zo is ook precies de Octopus van De Rooij BV.
Bij zo’n uitgekiend product hoort een verhelderende animatie. Fijn dat wij die met 2d studio in vorm ook voor De Rooij mochten maken.

 

Vacature onder de aandacht

Vacature onder de aandacht

Je hebt een prachtige afstudeeropdracht. De geschikte stagiair gaat moderne digitale communicatiemogelijkheden verkennen onder de huurders van Casade. Hoe breng je zo’n vacature onder de aandacht?
We kozen voor een video op social media, kort en krachtig. We brachten daarin het gevoel over hoe huurders met moderne middelen een beeld kunnen krijgen van hun nieuwe woning. Jonge en zeker ook oudere huurders! Welke stagiair vindt de verbinding?

 

We zetten de knop om

We zetten de knop om

Een paar jaar geleden kreeg de site van Residentie Molenwijck al een make-over. Om er nóg meer resultaat uit te halen, hebben we aan alle knoppen gedraaid en hem verder geoptimaliseerd. Zo voegden we o.a. een sfeervolle video aan de homepage toe voor extra beleving, kan een bezoeker nog makkelijker een brochure downloaden of een afspraak maken en zijn de menustructuur en het contactformulier duidelijker gemaakt. Zodat een 70-plusser snel z’n weg vindt, de knop omzet en deze woonvorm gaat overwegen.

Bekijk de geoptimaliseerde website hier.

 

Genieten van de omgeving

Genieten van de omgeving

De gemeente Loon op Zand doet voor iedereen haar best om de gemeente zo schoon, heel en veilig mogelijk te houden. Zodat er de inwoners met plezier kunnen wonen, werken en genieten van de omgeving. Hoe de gemeente dat aanpakt en welke keuzes daarbij worden gemaakt, zie je in deze animatie die we daarvoor maakten.