We zetten de knop om

We zetten de knop om

Een paar jaar geleden kreeg de site van Residentie Molenwijck al een make-over. Om er nóg meer resultaat uit te halen, hebben we aan alle knoppen gedraaid en hem verder geoptimaliseerd. Zo voegden we o.a. een sfeervolle video aan de homepage toe voor extra beleving, kan een bezoeker nog makkelijker een brochure downloaden of een afspraak maken en zijn de menustructuur en het contactformulier duidelijker gemaakt. Zodat een 70-plusser snel z’n weg vindt, de knop omzet en deze woonvorm gaat overwegen.

Bekijk de geoptimaliseerde website hier.

 

Genieten van de omgeving

Genieten van de omgeving

De gemeente Loon op Zand doet voor iedereen haar best om de gemeente zo schoon, heel en veilig mogelijk te houden. Zodat er de inwoners met plezier kunnen wonen, werken en genieten van de omgeving. Hoe de gemeente dat aanpakt en welke keuzes daarbij worden gemaakt, zie je in deze animatie die we daarvoor maakten.

 

Hoe breng jij je boodschap over?

Hoe breng jij je boodschap over?

Animaties zijn erg geschikt om op een eenvoudige en aantrekkelijke manier een boodschap over te brengen. Niet alleen handig als je bijvoorbeeld je klanten uit wilt leggen hoe jouw product werkt, maar ook als je je medewerkers via intranet uitleg wilt geven over een nieuwe manier van werken.
Zo werkt Casade sinds kort met een documentmanagementsysteem (DMS) waarmee ze tekeningen en plattegronden van woningen beheren. Zo hebben medewerkers voortaan heel snel de juiste tekening te pakken. En dat werkt een stuk prettiger!
Hoe dat in zijn werk gaat en wat er van medewerkers wordt verwacht, maakten we duidelijk met een korte animatie.

Het huishoudboekje van de gemeente

Het huishoudboekje van de gemeente

Onlangs besloot het college van de gemeente Loon op Zand welke financiële keuzes zij willen maken voor 2021. Het belangrijkste nieuws is dat ze het met het huishoudboekje gaan redden. ⁠
Maar een begroting vaststellen, hoe werkt dat eigenlijk? Wij maakten deze animatie om het uit te leggen. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de regels rondom het Besluit Digitale Toegankelijkheid.

 

 

Sterke staaltjes

Sterke staaltjes

Marco Metaal is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van RVS, aluminium en staal. De opdrachten in plaatwerk, machinebouw en constructiewerk zijn heel gevarieerd. De projecten komen in de vernieuwde website die wij maakten beter tot zijn recht en blijven up-to-date. En met de handige filterfunctie kom je meteen bij je gewenste projecten.

Heb je deze verbeterde website met sterke staaltjes van Marco Metaal al gezien? www.marcometaal.nl

Koperensemble van Marco Metaal

Koperensemble van Marco Metaal

Wij feliciteren Marco Metaal met hun koperen jubileum!⁠
Het stoere staal wordt ingeruild voor koper. Voor deze gelegenheid staken we de stoere medewerkers dan ook in het pak en creëerden zo hun eigen koperensemble. Genodigden ontvingen de uitnodiging per post, herinneringen en bevestigingen volgden per e-mail. Het jubileumlogo prijkt inmiddels op de facebookpagina van Marco Metaal.
Neem je even een kijkje?