Dynamische identiteit

Dynamische identiteit

Y Smart Buildings ontwikkelt plannen voor intelligente gebouwentechniek. Zodat je raamverduistering automatisch omhoog gaat als het tijd is om op te staan en je koffiezetapparaat al begint te pruttelen nog voordat je beneden bent bijvoorbeeld. Plannen die op maat zijn gemaakt, volledig afgestemd op jouw ritme. Daar hoort een logo bij dat zich óók aanpast aan de situatie. Van stoer tot elegant, van technisch tot vrouwelijk, zonder aan herkenbaarheid te verliezen.

Smakelijke brochure

Smakelijke brochure

De corporate brochure die we maakten voor Tanis Food Tec Lelystad B.V. is letterlijk om van te smullen, al zeggen we het zelf. Met de machines van TFT maak je namelijk de knapperigste wafels, de luchtigste marshmallows en de lekkerste cupcakes. Al je zintuigen worden aangesproken. Dus zorgen we ervoor dat dat in de brochure ook gebeurt: je ziet de glinstering van de suikerkorrels op de spekjes, je ruikt de chocolade van de cupcake, je voelt de textuur van de wafels en je kunt zelfs een hele pagina opeten als je je echt niet meer kunt bedwingen.

Smakelijk lezen!

Productieproces in een nieuw jasje

Productieproces in een nieuw jasje

De uitgekiende mogelijkheden van rotatiegieten bij Roto-art zijn vaak onbekend. We keerden het productieproces en de producten binnenstebuiten en ontwikkelden een nieuwe campagne die meer laat zien dan gebruikelijk.
Roto-art presenteerde onlangs de voordelen van hun rotatiegiettechniek op de vakbeurs Kunststoffen2019 én deed dat meteen in een nieuw jasje.

 

Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Onze ontwerpen gaan soms de hele wereld over. Zoals die voor MB&D uit North Carolina. Vanuit hun deelname aan een beurs in Düsseldorf kwamen ze in aanraking met ons werk en … tada! Sindsdien vragen zij ons met regelmaat om o.a. de graphics voor hun stands te ontwerpen. Deze foto’s zijn van IBIE in Las Vegas. Volgende keer moeten we maar eens een locatiebezoek brengen…

 

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland CO2-neutraal zijn. Casade ontwikkelde een ambitieus duurzaamheidsbeleid om deze verandering volgens logische stappen aan te pakken. Via verschillende programma’s maken zij de komende jaren flinke stappen in het verduurzamen van de woningvoorraad in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Het programma Dakenstroom maakt schuine daken klaar voor de toekomst. De daken werken mee aan een gezond klimaat door maximaal te isoleren, toekomstig onderhoud te verkleinen en collectief duurzame energie op te wekken. Wij zorgen voor de herkenbare identiteit van Dakenstroom, te beginnen met het logo.

 

Koperensemble van Marco Metaal

Koperensemble van Marco Metaal

Wij feliciteren Marco Metaal met hun koperen jubileum!⁠
Het stoere staal wordt ingeruild voor koper. Voor deze gelegenheid staken we de stoere medewerkers dan ook in het pak en creëerden zo hun eigen koperensemble. Genodigden ontvingen de uitnodiging per post, herinneringen en bevestigingen volgden per e-mail. Het jubileumlogo prijkt inmiddels op de facebookpagina van Marco Metaal.
Neem je even een kijkje?

Samen duurzaam de toekomst in

Samen duurzaam de toekomst in

BouwBewust ontzorgt organisaties bij milieubewust bouwen, o.a. met advies over zonne-energie, warmtepompen en CO2-neutraal bouwen. Ze denken hierbij in duurzame oplossingen, met een blik op de toekomst.
Vandaar dat je in het logo – naast een hart en een huis – een zandloper en een oneindigheidssymbool terugziet. Ook heel bewust!

 

Zorgvuldig gekozen kleurenpallet

Zorgvuldig gekozen kleurenpallet

Keuzes rondom een uitvaart liggen extra gevoelig. Dat komt ook tot uitdrukking in het zorgvuldig gekozen kleurenpallet voor de huisstijl van Intens uitvaarten. Dat laten we helemaal aansluiten bij de stijl van de locatie waar afscheid genomen kan worden. We ontwikkelden een logo dat in diverse kleurstellingen kan worden toegepast, en zo bruikbaar is op alle denkbare soorten ondergronden.

Nieuwe naam, nieuw logo!

Nieuwe naam, nieuw logo!

Joost Donders heeft hard gewerkt aan het assortiment en een overzichtelijke presentatie. En daar hoort een betere naam en een nieuwe huisstijl bij. De visitekaartjes, het briefpapier en de enveloppen voor Donders Catering zijn al klaar voor gebruik! De komende tijd gaan we ook de autobeletteringen, folders, prijslijsten en de website helemaal aanpassen aan de nieuwe stijl.