Kleurrijke identiteit

Kleurrijke identiteit

Voor Koningsschool, PCBS De Bron, Juliana van Stolbergschoolen SBO Daltonschool de Leilinde ontwierpen we een nieuwe huisstijl, waarbij duidelijk wordt dat de vier scholen tot dezelfde groep behoren, maar ieder toch zijn eigen identiteit behoudt. Het kleurrijke patroon is een samenstelling van de vier logo’s en wordt telkens in een andere uitsnede en combinatie toegepast.

Alles wat je je kunt verbeelden is echt

Alles wat je je kunt verbeelden is echt

Roto-Art ontwikkelt de meest fantastische kunststof producten door middel van rotatiegieten. Dat kunnen design lampen en bloempotten zijn, maar ook voederbakken, voorraadtanks, speelgoed  en elektrakasten. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt! De techniek is enorm flexibel en veelzijdig, kent lage opstartkosten, een grote vormvrijheid en is recyclebaar.

Wij gaan het helemaal maken
Het productieproces lijkt met het omvangrijke machinepark en de vele zakken grondstoffen vooral technisch. Maar het zijn de scherpe ideeën en verrassende oplossingen van de mensen bij Roto-Art die aan de basis staan van de productontwikkeling. Zij kunnen hun kennis en creativiteit helemaal kwijt in het nieuwe pand in Tilburg. Een efficiënte werkomgeving, met een passende ruimte voor elke functie. Ontwerpen, bevoorraden, mallen maken, gieten, koelen, assembleren, isoleren, nabewerken, recyclen. En ook lunchen, ontspannen, ideeën presenteren…

Koud kunstje
Maar hoe laat je dat zien? Hoe weet je wat je waar mag verwachten? Wat je er kunt doen en maken? ‘Bedenken jullie daar iets voor in lijn met de huisstijl? En dan liefst ook een beetje leuk, met wat humor?’, vroeg Roto-Art ons. Nou, dát is tegen geen dovemansoren gezegd. 😉 Aan de slag! We inventariseerden tot in detail elke deur, raam, ruimte, roldeur, parkeerplek, en de bijbehorende beweegroutes. We maakten ontwerpen. We schreven teksten, maakten illustraties. Kozen materialen en kleuren. We maakten proefmodellen en technische tekeningen.

Rondje van de zaak
Inmiddels vind je overal in het pand bewegwijzeringen die een glimlach op je gezicht toveren. Soms aardig, soms recht voor z’n raap, soms dwars, soms met zelfspot. Maar hoe dan ook op een manier die medewerker en bezoeker nét even anders naar de plek laat kijken. Precies zoals Roto-Art dat doet bij hun productontwikkelingen. Rotatiegieten heeft alles in zich om innovatieve ideeën mogelijk te maken! Loop je een rondje mee?
Levensloop in kaart gebracht

Levensloop in kaart gebracht

De ruim 12 meter brede wanddecoratie in de ontmoetingsruimte van Innax is een echte blikvanger. We brachten de levensloop in kaart. En met de losse beschrijf- en uitwisbare tekstballonnen, wissellijsten en plankjes stopt de levensloop niet vandaag, maar is deze ook gericht op de toekomst!
Belettering aangebracht door Signin’ @Spieringhs

Prachtig kantoor

Prachtig kantoor

Als onderdeel van de beeldtaal van Neskrid adviseerden we keuzes voor de corporate fotografie. Waar moet de focus liggen? Met welk gevoel? Laat je mensen zien? Producten? Toepassingen? En hoe dan? Paula van Neskrid ging zelf met de uitgangspunten aan de slag. Met succes! Haar prachtige foto’s verwerkten we op de wanden van de kantoren. Mooi toch?

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Als multidisciplinaire gebouwverduurzamer wil je natuurlijk ook je eigen kantoorpand zodanig verduurzamen dat het voldoet aan de doelen van het Parijse Klimaatakkoord. Daarom betrad Innax Gebouw & Omgeving hun nieuwe huisvesting in Veenendaal, waar ze die ambitie waar kan gaan maken.
En met nieuwe, frisse beletteringen zijn ze helemaal klaar voor de toekomst!

Alle medewerkers van INNAX: geniet van jullie prachtige nieuwe locatie!

 

Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Onze ontwerpen gaan soms de hele wereld over. Zoals die voor MB&D uit North Carolina. Vanuit hun deelname aan een beurs in Düsseldorf kwamen ze in aanraking met ons werk en … tada! Sindsdien vragen zij ons met regelmaat om o.a. de graphics voor hun stands te ontwerpen. Deze foto’s zijn van IBIE in Las Vegas. Volgende keer moeten we maar eens een locatiebezoek brengen…