Prachtig kantoor

Prachtig kantoor

Als onderdeel van de beeldtaal van Neskrid adviseerden we keuzes voor de corporate fotografie. Waar moet de focus liggen? Met welk gevoel? Laat je mensen zien? Producten? Toepassingen? En hoe dan? Paula van Neskrid ging zelf met de uitgangspunten aan de slag. Met succes! Haar prachtige foto’s verwerkten we op de wanden van de kantoren. Mooi toch?

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Als multidisciplinaire gebouwverduurzamer wil je natuurlijk ook je eigen kantoorpand zodanig verduurzamen dat het voldoet aan de doelen van het Parijse Klimaatakkoord. Daarom betrad Innax Gebouw & Omgeving hun nieuwe huisvesting in Veenendaal, waar ze die ambitie waar kan gaan maken.
En met nieuwe, frisse beletteringen zijn ze helemaal klaar voor de toekomst!

Alle medewerkers van INNAX: geniet van jullie prachtige nieuwe locatie!

 

Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Onze ontwerpen gaan soms de hele wereld over. Zoals die voor MB&D uit North Carolina. Vanuit hun deelname aan een beurs in Düsseldorf kwamen ze in aanraking met ons werk en … tada! Sindsdien vragen zij ons met regelmaat om o.a. de graphics voor hun stands te ontwerpen. Deze foto’s zijn van IBIE in Las Vegas. Volgende keer moeten we maar eens een locatiebezoek brengen…

 

Subtiele kleurstellingen en krachtige materialen

Subtiele kleurstellingen en krachtige materialen

Voor de Afscheidshoeve ontwikkelden we bewegwijzeringen en beletteringen in subtiele kleurstellingen en krachtige materialen, die perfect aansluiten bij de moderne én historische architectuur van de indrukwekkende locatie. Maar nog belangrijker: bezoekers vinden er moeiteloos de weg!