Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Als multidisciplinaire gebouwverduurzamer wil je natuurlijk ook je eigen kantoorpand zodanig verduurzamen dat het voldoet aan de doelen van het Parijse Klimaatakkoord. Daarom betrad Innax Gebouw & Omgeving hun nieuwe huisvesting in Veenendaal, waar ze die ambitie waar kan gaan maken.
En met nieuwe, frisse beletteringen zijn ze helemaal klaar voor de toekomst!

Alle medewerkers van INNAX: geniet van jullie prachtige nieuwe locatie!

 

Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Onze ontwerpen gaan soms de hele wereld over. Zoals die voor MB&D uit North Carolina. Vanuit hun deelname aan een beurs in Düsseldorf kwamen ze in aanraking met ons werk en … tada! Sindsdien vragen zij ons met regelmaat om o.a. de graphics voor hun stands te ontwerpen. Deze foto’s zijn van IBIE in Las Vegas. Volgende keer moeten we maar eens een locatiebezoek brengen…

 

Subtiele kleurstellingen en krachtige materialen

Subtiele kleurstellingen en krachtige materialen

Voor de Afscheidshoeve ontwikkelden we bewegwijzeringen en beletteringen in subtiele kleurstellingen en krachtige materialen, die perfect aansluiten bij de moderne én historische architectuur van de indrukwekkende locatie. Maar nog belangrijker: bezoekers vinden er moeiteloos de weg!

Signing brandweerkazerne

Signing brandweerkazerne

Juli 1952. De brandweerkazerne in Kaatsheuvel wordt officieel geopend. De foto die toen van de brandweermannen gemaakt is, gebruiken we nu – 66 jaar later – voor de aankleding van dezelfde kazerne.

De kazerne is sinds kort in gebruik genomen door de ambtenaren van gemeente Loon op Zand. Ons ontwerp voor de decoratieve raamfolie op de plafondhoge glazen wanden biedt privacy, zonder al het zicht en licht te ontnemen. Rustige werkplekken en fascinerend zichtlijnen zijn het resultaat.
We realiseerden verder de bewegwijzeringen en ontwikkelden pictogrammen in lijn met de gemeentelijke huisstijl en met een link naar het historische gebruik. zodat iedereen precies weet waar hij moet zijn om plastic afval te deponeren, z’n jas op te hangen of de lift te nemen. Wat vind je ervan?