Probleemoplossende bewegwijzeringen

All American Imports, Landcruiser Adventure en Wartime Relics hebben veel gemeen. De belangrijkste overeenkomst is dat alles er draait om de passie voor bijzondere voertuigen. Bedenk daarbij dat ze naast elkaar gevestigd zijn en je begrijpt dat het er een komen en gaan is van auto’s.
Tel daarbij op dat een van de ingangen wat verscholen ligt en ongewenste situaties zijn een feit. Hoe maak je bezoekers direct duidelijk waar ze moeten én mogen zijn, zonder dat ze hinder ondervinden van elkaar?

 

We inventariseerden de wensen en de mogelijkheden. We maakte een ontwerp waarbij de 3 bedrijven zich met diverse beletteringen en bewegwijzeringen in de juiste verhouding presenteren. Met respect voor ieders herkenbare identiteit en eigenheid, maar wel met een zichtbare link door voor gelijke stijlelementen in de beletteringen te kiezen.

De combinatie van beletteringen zorgt voor een goede herkenbaarheid van de bedrijven en voorkomt veel ongewenste en onveilige situaties rondom de bedrijfspanden. Door de bewegwijzeringen, gevel- en raambeletteringen aan te vullen met diverse opvallende beletteringen op de bestrating weten bezoekers nu snel de weg te vinden. Zonder dat geparkeerde auto’s de werkstroom storen of bezoekers ongewenst – en dus onveilig – de werkplaats betreden.