Ideeën uit onze keuken

De website van Mimi koken & tafelen is niet alleen een bron van inspiratie voor de klantenkring van Mimi, maar ook voor Mimi zelf. Met een handig CMS richt ze de website in zoals zij wil, aangepast aan het moment. Mimi: ‘Ik ontdek steeds meer gemak en mogelijkheden!’

 

Barstensvol variatie
De website biedt ruimte aan veel eigen inbreng, zonder tekort te doen aan de huisstijl. De verschillende soorten artikelblokken zijn zowel met betrekking tot afmeting als inhoud variabel. 4 blokken naast elkaar? Check. Grote foto? Check. Liever enkele kleine afbeeldingen? Met actiebutton? Met call-to-action-knop? Check, check, check. Uiteraard kan Mimi het aantal pagina’s en de navigatie onbeperkt uitbreiden. Best handig met al die plannen die ze heeft!

Responsive site met talloze functies
Steeds meer mensen gebruiken hun tablet of smartphone om te oriënteren, te zoeken, te kiezen en eventueel te bestellen. Uiteraard is de website daarom volledig responsive, zodat je als bezoeker altijd het beste beeld hebt van het aanbod.

Als eerste nieuws direct in je mailbox

Met de gekoppelde e-mailingmodule maak je in een handomdraai content van de site geschikt voor de periodieke e-mailing. Mimi’s trouwe klanten zijn daarmee altijd als eerste op de hoogte van de leuke acties, handige workshops en nieuwste kookproducten. Dus meld je gerust aan voor de nieuwsbrief!

Neem maar eens een kijkje op Mimi’s site. Wil je een demo zien van de mogelijkheden die het CMS biedt? Laat maar horen: 0416 674 624!