Heel Brabant bakt!

Elk voorjaar en elk najaar valt er voortaan bij zo’n 60.000 adressen in de regio rondom Goirle de huis-aan-huis-folder van Mimi koken & tafelen op de mat. Vol met tips, recepten, waardebonnen en natuurlijk de leukste en handigste producten voor het komende seizoen.
Succes gegarandeerd!
Met de producten uit de folder ben je ervan verzekerd dat je het hele jaar door iets lekkers op je mooi gedekte tafel zet. Twijfel je nog, dan helpt Mimi je persoonlijk in de winkel met het maken van de juiste keuze. Ze vertelt je ook graag over de herkomst van producten en de garanties. De tweede editie van de huis-aan-huis-folder is een succes: vrouwen, mannen en zelfs kinderen komen in de winkel met een duidelijke vraag over producten uit de folder. Natuurlijk met een van de uitgeknipte waardebonnen in de aanslag!

Zo gaan we te werk

1.

We ontwikkelden een effectief basisconcept voor de folder, in de herkenbare huisstijl van Mimi. Elke editie biedt plaats aan een vast aantal producten, aangevuld met recepten, tips, workshops en waardebonnen. En er blijft altijd nog wat ruimte beschikbaar voor iets wat extra aandacht nodig heeft.

2.

Mimi verzamelt per editie de producten die precies bij het komende seizoen passen. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag om alles een goede plek te geven.

3.

We bepalen welke boodschap we over willen brengen, per product en voor de complete editie. We passen, we meten, we kneden, we verfijnen. Samen met Mimi werken we net zo lang met alle ingrediënten tot het precies is wat we bedoelen. En waarmee we de ontvanger van de post hopelijk keer op keer blij maken!

4.

Nog ‘even’ het drukwerk en de verspreiding regelen en ….. smakelijk!