Dit is Pim. Misschien heb je hem al eens gezien of gesproken bij 2d? 

Pim Broeders (student, 22 jaar): ‘Mijn avontuur bij 2d studio in vorm begon in de zomervakantie toen Ank vroeg of ik haar parttime kon helpen met projectplanning. Voorheen ben ik veel werkzaam geweest in de horeca en een nieuwe werkomgeving sprak me erg aan. Deze unieke en leerzame kans pakte ik dan ook met beide handen aan!

Momenteel studeer ik Facility Management, leerjaar 3 aan de NHTV in Breda. De gevarieerde werkzaamheden bij 2d studio helpen mij ook tijdens mijn opleiding, waarbij gestructureerd te werk gaan een must is. Het verrast me elke keer weer hoeveel er rondom een nieuwe opdracht te regelen is. Het werk geeft me ook goed inzicht in hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat; essentieel voor een toekomstige Facility manager! 

In de afgelopen 4 maanden leerde ik naast het plannen allerlei dingen rondom vormgeving, drukwerk, beletteringen en online media. Ik kan nu op veel meer momenten helpen en assisteer nu waar nodig. Eigenlijk ben ik een typisch geval van een  ‘manusje van alles’.