Beste vriend, Het is en blijft een combinatie van factoren hoe je steeds weer je doelgroep kunt bekoren. Hoe vraag je aandacht voor jouw boodschap? Serieus, authentiek of met een vette grap? Als gewaardeerde opdrachtgever weet jij precies: naar 2d ga je graag voor het creatief advies. Ze vertalen je boodschap in een treffend beeld; online en offline, zij weten hoe je het deelt. 2d-ers maken slim gebruik van herkenning, maar waken voor plagiaat, of zelfs gewenning. Samen met jou werken ze hard aan je merk: creatief, puur en gewoon ijzersterk! Elke fase die in hun hoofd en op papier ontstaat, is nodig voor het allerbeste eindresultaat. Wat achterblijft is een fikse stapel paperassen, die Sint inzet om je met deze gift te verrassen. Door hergebruik van elke gemaakte print en kopie spaart-ie doeltreffend het milieu én de economie. Het boekje biedt ruimte voor je droedels en notities om niets te vergeten bij je marketing-ambities. Ik vulde het aan met verschillende knip- en plakpatronen voor het maken van de allermooiste polygonen. Verzin, teken, kleur, knip, plak en bewonder; met de hulp van 2d studio maak je het bijzonder! Groene Piet