Online of offline?

Wordt drukwerk minder ingezet bij communicatie? Jazeker. Het beeldscherm heeft papier ruimschoots verdrongen als belangrijkste bron van informatie. Toch is en blijft drukwerk bij uitstek geschikt om informatie over te brengen. Uit onderzoek blijkt steeds dat overdracht van uitgebreide informatie effectiever gebeurt via papier. Dus als u een ingewikkeld verhaal wilt vertellen, is papier nog steeds de beste keuze.

Maar ook als je bijvoorbeeld de doelgroep niet persoonlijk kunt bereiken, omdat je simpelweg (nog) niet weet wie er toe behoort. Zoals in de huisartsenwachtkamer. Of als ondersteuning bij een verkoopgesprek, zodat je potentiƫle klant een herinnering in handen heeft.

Bovendien: hoe vaak krijg je nog een folder of brochure in de bus? Precies. Drukwerk is een mooie manier om je kwalitatief te onderscheiden. Voor bedrijven die kwaliteit en betrouwbaarheid willen uitstralen, kan perfect verzorgd drukwerk zomaar eens de juiste keuze zijn.

Afb. Drieluik voor Fonotoon, douane-expediteur in Tilburg, op basis van de bestaande huisstijl.